20.06.2019

Olemme miettineet pitkään miten saisimme meidän turskabisneksessä mahdollisimman helposti etumatkaa kilpailijoihin. Kaikki normaalit kilpailuetuhimmelit ja hommelit olemme jo tehneet ja etumatkaa saaneet, mutta lisääkin saisi olla.

Maattomassa on eräs uskottomien yhdyskunta nimeltään Evästäjät. Kun seurailimme Evästäjien touhuja, saimme idean. On henkilöitä, joilla on luontainen kyky karkottaa asiakkaat. Eräskin Evästäjissä oleva henkilö on tuttu siitä, että aina kun hän avaa suunsa julkisuudessa, eroaa melkoinen joukko Evästäjien jäseniä. Ja se maksaa Evästäjille paljon. Edellisenkin suun avauksen kustannus Evästäjille on vuositasolla luokkaa puolimiljoonaa ropoa.

Olemme olleet idiootteja, kun emme ole tajunneet millaisen helmen Evästäjien vastustajat ovat keksineet. Me tietenkin etsimme henkilöitä, joilla on tuollainen samanlainen luontainen kyky ja teemme heistä haluamamme alan asiantuntijoita, jotka tunnetaan hyvin julkisuudessa. Tietenkään emme itse palkkaa heitä, vaan olemme taustalla tukijoina. Sen jälkeen varmistamme saunailloissa heille loistavia suosituksia ja vinkkaamme kuinka hyviä he olisivat joidenkin kilpailijoiden palveluksessa.

Eipä aikaakaan, kun meidän turskabisneksen kilpailijat ovat palkanneet heidät. Loppu onkin sitten niiden bisnesten alamäkeä ja meidän kassan entistä heleämpää kilinää.