16.06.2019

Niin siinä sitten kävi. Ei laiska jaksanut. Pellervon veri veti sohvalle ja jäi viettämään rokulia. Todennäköisesti lopun iäkseen. Eipä siinä mitään. Hirveiden oli jo aikakin vaihtaa pomotonta. Laiskan johdolla ei pitkälle pötki.

Meri Ohari, Hirveiden uusi pomoton. Ainoa joka edes yritti saada Pellervon ylös sohvalta. Turhaan. Ei auttanut edes se, että uhkasi laittaa Pellervon kännykän karenssiin.

Ohari sopii meille Toukan kanssa oikein mainiosti. Tekee mitä sanomme ja jos ei, laitamme kännykän jäähylle. Koska Ohari on melko nuori, ei hän osaa elää ilman luuriaan. Ohari oli joskus jalkapalloilija, mutta ei enää. Ei pysynyt pallo hallussa, eikä pysy edelleenkään. Ei pysy, vaikka liimaisi kiinni.

Jalkapallon lopetettuaan hän ryhtyi yleisurheilemaan. Luontainen valinta sellaiselle, joka ei osaa päättää mistään mitään. Kun ei osaa päättää, pitää harrastaa vähän kaikkea, eli yleisurheilua. Sama linja on odotettavissa Hirveissäkin Oharin pomottaessa. Roiskivat sinne tänne ja ehkä myös tuonne saamatta mitään aikaiseksi. Eivät saa aikaan myöskään vahinkoa. Sopii meille.

Onneksi on Meri Ohari.