12.06.2019

Maattoman ainoa järkevä puolue on Kokkarit.

Kokkarit on yleispuolue, joka valitsee kaikkien muiden oikeat rusinat omaan ohjelmaansa. Oikeat rusinat ovat sellaisia, joissa on järkeä eikä aatetta. Vaikka Kokkarit ottavatkin rusinoita muilta, eli tavallaan ajavat samoja asioita kuin muut, ei Kokkareilla ole sen enempää kannattajia kuin muillakaan. Kansan järki kun on järjettömän järjetöntä, ainakin mitä yhteiskunnallisesti tärkeisiin asioihin tulee.

Kokkareilla on myös yksi melko iso ongelma. Kokkarit ovat rikkaiden kekkerit. Koska Kokkarit tykkäävät järjestää kokkareita ja kokkareissa on aina tarjolla ruokaa ja juomaa, joka näyttää hienolta, pidetään Kokkareita rikkaiden puolueena. Sitähän se ei oikeasti ole, koska Maattomassa ei rikkaita ole, kiitos muiden puolueiden.

Muut puolueet yrittävät pitää Kokkarien jäsenmäärän pienenä säätämällä hyvätuloisille lisää veroja ja maksuja aina kun mahdollista. Eivät vain tajua, että ne verot nostavat aina myös pieni- ja keskituloisten kuluja. Nimittäin kun hyvätuloisten verot nousee, haluavat he lisää liksaa. Suurempi liksa heikentää firmojen tuloksia, jolloin firmat nostavat hintoja. Ja hintojen korotukset maksavat ne pieni- ja keskituloiset, kun marssivat maitokauppaan.

Kokkarit kunnioittavat vain yhtä asiaa – pilkkua. Toisin kuin muut puolueet, he eivät jää notkumaan pilkun jälkeen pikkutunneille, koska se ei tuota mitään. Jos et ole onnistunut ennen pilkkua, et onnistu sen jälkeenkään.

Aina kun muut puolueet ovat ryssineet Maattoman talouden tai me olemme Toukan kanssa olleet koulutuspäivillä liian kauan, kutsutaan Kokkarit kehään. Kohta se aika koittaa taas. Kokkareiden väri on sininen koska puolueen ensimmäiset kokkarit pidettiin laivaristeilyllä.

Kokkareiden pomoton on Pietari Orava

Pietarin olemme valinneet Kokkarien keulakuvaksi, koska hän on mahdollisimman hajuton ja mauton, eikä siksi jää oikein kenenkään mieleen. Lisäksi hän tekee mukisematta juuri niin kuin sanomme. Kaiken kukkuraksi hän omaa lähes supervoimiin rinnastettavan taidon kumartaa ja pyllistää samaan aikaan samaan suuntaan ja samalle henkilölle. Sitä jos jotain kutsun supervoimaksi.

Pietari ei myöskään ole missään asiassa erityisen hyvä, joskaan ei myöskään huono. Tästä on erityistä etua, koska hän ei pääse sotkemaan asioita, vaikka haluaisi. Koska ei osaa. Eikä myöskään ryssi asioita, koska osaa kuitenkin juuri sen verran, että saa pidettyä kaarnalaivan tyynellä pystyssä. Pietari rakastaa kokkareita, niitä joissa on tarjoilu kunnossa.

Kokkarit – Luotamme pilkkuun.